Castelle har

Stemning, Live, Quiz & Djs

Når natten kommer skrur Castelle opp for musikken og ned for lyset, og starter festen med stemning og glede.

Vi har quiz hver onsdag, og i helgene har vi av og til livemusikk, djs eller andre arrangementer. Følg oss på Facebook, og oppdag hva som skjer denne uken.

Ut på byen? «Det skjer alltid noe på Castelle!»

Onsdagsquiz!

På Castelle kalles onsdagen for «lille-lørdag». Her arrangerer vi nemlig quiz og fest med allsang og stemning.

Det er gratis å delta på Onsdagsquizen! Spørsmålene er variert i vanskelighetsgrad og kategori, og avsluttes med musikkquiz. Kjøkkenet er åpent under quizen, og serverer velsmakende mat fra den varierte menyen. Besøk vår facebookside for å se tidspunktet for onsdagsquizen denne uken. 

Velkommen til onsdagsquiz på Castelle Bar & Restaurant!

Fredag & Lørdag

På Castelle gleder vi oss til helgen. Da fylles lokalene med festglade folk, som vil danse, prate og kose seg. Vi er Arendals største utested, og har også en fin uteservering med markise og varmelamper.

Book bord på Castelle

Ønsker du å reservere bord til kveldens fest? Da kan du kontakte oss på telefon 40033388, Facebook eller bord@castelle.no i dag!

Flinke bartendere

Personalet på Castelle bruker mye tid på å utvikle sin kunnskap om produktene som serveres på kvelds,- og nattetid. Spør oss gjerne om noe godt!

Helgen er på vei!

Av og til får Castelle besøk av djs, trubadurer og artister fra inn og utland. Besøk oss på Facebook for å se ukens events.

Sorry, the comment form is closed at this time.