Castelle har

Stemning, Live, Quiz & Djs

Når natten kommer skrur Castelle opp for musikken og ned for lyset, og starter festen med stemning og glede.

Vi har quiz & livemusikk på onsdagene. På fredagene har vi enten livemusikk eller dj, og på lørdagene spiller noen av landsdelens flinkeste dj’s hos oss.

Ut på byen? «Det skjer alltid noe på Castelle!»

Quiz & Live

På Castelle kalles onsdagen for «lille-lørdag». Her arrangerer vi nemlig quiz og fest med trubadurer, allsang og stemning.

Onsdagsquizen starter kl.20:00 og er gratis å delta på. Spørsmålene er variert i vanskelighetsgrad og kategori, og avsluttes med musikkquiz. Kjøkkenet er åpent under quizen, og serverer velsmakende mat fra den varierte menyen.

Onsdagsliven starter ved kl.23-tiden. Trubadurene tar «av og til» med gjesteartister, og du er velkommen til å synge med på allsangen. Det koster ingenting å bli med på festen, og det er aldersgrense 20år.

Velkommen til onsdagsquiz og onsdagslive på Castelle Bar & Restaurant!

Fredag & Lørdag

På Castelle gleder vi oss til helgen. Da fylles lokalene med festglade folk, som vil danse, prate og kose seg. Vi er Arendals største utested, og har også en fin uteservering med markise og varmelamper.

Fredag på Castelle

På fredagene spiller enten husets trudaburer, dj’s eller artister booket inn fra andre byer. Følg med på Castelles facebookside for mer informasjon.

Flinke bartendere

Personalet på Castelle bruker mye tid på å utvikle sin kunnskap om produktene som serveres på kvelds,- og nattetid. Spør oss gjerne om noe godt!

Lørdag = Djs!

På lørdagene tar Castelles flinke dj’s over, og løfter stemningen opp til taket! I tillegg booker vi ofte kvalitets-dj’s inn fra andre byer og utlandet.

Sorry, the comment form is closed at this time.