Ønsker du å

Reservere bord?

Kanskje du skal ha et privat arrangement som eksempelvis en bursdag eller julebord? Eller kanskje dere er en gjeng, som skal nyte en god middag og litt å drikke?

Klikk på knappen og kontakt oss i dag!

Klikk for å reservere bord
Klikk her for å se

Menyen!

På Castelle Restaurant er vi stolte av maten som serveres, og kjøkkensjefen gjør sitt beste for å finne kortreiste alternativer når dette er mulig. Den varierte menyen har mange forskjellige og velsmakende retter, slik at alle finner noe de har lyst på, og i tillegg har vi på restauranten en innholdsrik vin og drikkemeny.

Velkommen til Castelle Restaurant!

Klikk for å se menyen!
Nyt maten

Hjemme

Har du lyst på å nyte vår restaurantmat en annen plass enn hos oss? Vi tilbyr både Take Away og hjemlevering av maten! Klikk på knappen under her for å se den rikholdige og varierte menyen, og bestill middagen på bord@castelle.no eller telefon 40033388.
Hjemlevering av maten må bestilles dagen før.

Vel bekomme!

Meny: Take away og levering!
Et fantastisk

Kokkelag!

Castelle Bar & Restaurant er veldig stolte av kokkelaget på huset. Norske og internasjonale kokker jobber sammen hver dag for å utvikle smaker og retter, som presenteres på fremtidige menyer.

På arrangementet «Aperitivo Time» slipper vi løs kokkenes fantasi, og resultatet blir 6 gratis retter, som serveres fra kl.17:00. Følg med på vår facebookside for informasjon om neste Aperitivo Time.

VIL DU SPISE

Hos oss?

Ønsker du å spise på restauranten? Velkommen! Du finner oss på Langbryggen 5 i Arendal. Vi anbefaler å bestille bord hos oss, og det gjør du på enten telefon eller mail.

I HJERTET AV

Arendal

Castelle bar & restaurant ligger på Langbryggen 5 midt i Arendal. Med utsikt til båtene i Pollen kan du kose seg med noe godt å spise og drikke, imens du nyter solen på uteserveringen. Velkommen!

Har du prøvd

Aperitivo Time?

På utvalgte fredager inviterer Castelle til «Aperitivo Time». Her serverer vi 6 GRATIS småretter, du betaler bare for drikken. Se info om neste arrangement på vår Facebookside.

NOE FOR ENHVER

Smak

Pizza eller Pasta? Gode biffer av indrefilet, Castelles kjente langtidsstekte spareribs med tilbehør, eller den populære fiskesuppe? På menyen finner du noe for enhver smak!

En søt

Dessert

En god middag avsluttes med en smakfull dessert, og på Castelle har vi et utvalg av søte fristelser. Kanskje du bare vil nyte dessert på Langbryggen? Vel bekomme!

I was happy to find a vegan avocado sandwich on the menu! It came open-faced with a steak knife ... perfect! Healthy and delicious 🙂 Sit on the patio if it's sunny and warm 😉 Good service and good food.

Veda R. (Tripadvisor)

Her får du den beste maten, service og bare hyggelige mennesker, som gjør alt mulig for deg. Anbefales på det sterkeste

Arne P. (Facebook)

Var turen innom lørdag for middag og en forretningprat. God service, nydelig mat og drikke. Ligger flott til på langbrygga og store deler av ukedagene er det fullt her. Bredt utvalg av øl og annen drikke. Passer godt for forretningsmenn, familie, venner og bekjente.

Stian D. (Tripadvisor)
Merethe 500x542

Privatarrangement

Skal du arrangere Bursdag, Konfirmasjon, Kickoff, Julebord eller et annet privatarrangement? Da kan du reservere deler av, eller hele Castelle!

Vi stiller med personal, vakthold, dj og/eller livemusikk, hvis dette er noe dere ønsker. Castelles quizmaster kan lage quiz for dere, våre bartendere stiller gjerne med cocktailkurs

— Bare fantasien setter grenser!

Kontakt oss gjerne på:
Mail: sigmund@castelle.no
Mobil: 90637288

Carousel - filet

Sorry, the comment form is closed at this time.