VI KJØRER MATEN

Hjem til deg!

Vi leverer restaurantmaten hjem til deg, om du bor i Arendalsområdet. Det er bare å velge maten fra menyen, og kontakte oss. Da kommer sjåføren med maten til deg. Enkelt og greit!

Bestill på telefon 40033388 eller send oss en mail på bord@castelle.no

Klikk for å se våre

Menyer!

Restaurant-meny
Take Away & Levering
VI TILBYR

Take away!

Vil du bestille maten hos oss, og selv hente den på restauranten? Menyen finner du her på hjemmesiden, og du kan bestill på forhånd på telefon 40033388 eller bord@castelle.no. Maten er klar til avtalt tidspunkt, og vi pakker den slik det er enkelt å transportere.

Vel bekomme!

Et fantastisk

Kokkelag!

Castelle Bar & Restaurant er veldig stolte av kokkelaget på huset. Norske og internasjonale kokker jobber sammen hver dag for å utvikle smaker og retter, som presenteres på fremtidige menyer.

På arrangementet «Aperitivo Time» slipper vi løs kokkenes fantasi, og resultatet blir 6 gratis retter, som serveres fra kl.17:00. Følg med på vår facebookside for informasjon om neste Aperitivo Time.

VIL DU SPISE

Hos oss?

Ønsker du å spise på restauranten? Velkommen! Du finner oss på Langbryggen 5 i Arendal. Vi anbefaler å bestille bord hos oss, og det gjør du på enten telefon eller mail.

LEVERING &

Take away

Vi leverer restaurantmaten hjem til deg, men du kan også hente maten selv som Take Away. Det er bare å velge maten fra menyen, og kontakte oss. Da kommer sjåføren med maten til deg. Enkelt og greit!

Har du prøvd

Aperitivo Time?

På utvalgte fredager inviterer Castelle til «Aperitivo Time». Her serverer vi 6 GRATIS småretter, du betaler bare for drikken. Se info om neste arrangement på vår Facebookside.

NOE FOR ENHVER

Smak

Pizza eller Pasta? Gode biffer av indrefilet, Castelles kjente langtidsstekte spareribs med tilbehør, eller den populære fiskesuppe? På menyen finner du noe for enhver smak!

En søt

Dessert

En god middag avsluttes med en smakfull dessert, og på Castelle har vi et utvalg av søte fristelser. Kanskje du bare vil nyte dessert på Langbryggen? Vel bekomme!

I was happy to find a vegan avocado sandwich on the menu! It came open-faced with a steak knife ... perfect! Healthy and delicious 🙂 Sit on the patio if it's sunny and warm 😉 Good service and good food.

Veda R. (Tripadvisor)

Her får du den beste maten, service og bare hyggelige mennesker, som gjør alt mulig for deg. Anbefales på det sterkeste

Arne P. (Facebook)

Var turen innom lørdag for middag og en forretningprat. God service, nydelig mat og drikke. Ligger flott til på langbrygga og store deler av ukedagene er det fullt her. Bredt utvalg av øl og annen drikke. Passer godt for forretningsmenn, familie, venner og bekjente.

Stian D. (Tripadvisor)
Merethe 500x542

Privatarrangement

Skal du arrangere Bursdag, Konfirmasjon, Kickoff, Julebord eller et annet privatarrangement? Da kan du reservere deler av, eller hele Castelle!

Vi stiller med personal, vakthold, dj og/eller livemusikk, hvis dette er noe dere ønsker. Castelles quizmaster kan lage quiz for dere, våre bartendere stiller gjerne med cocktailkurs

— Bare fantasien setter grenser!

Kontakt oss gjerne på:
Mail: sigmund@castelle.no
Mobil: 90637288

Carousel - filet

Sorry, the comment form is closed at this time.