Et fantastisk

Kokkelag!

Castelle Bar & Restaurant er veldig stolte av kokkelaget på huset. Norske og internasjonale kokker jobber sammen hver dag for å utvikle smaker og retter, som presenteres på fremtidige menyer.

På arrangementet «Aperitivo Time» slipper vi løs kokkenes fantasi, og resultatet blir 6 gratis retter, som serveres fra kl.17:00. Følg med på vår facebookside for informasjon om neste Aperitivo Time.

Klikk for å se våre

Menyer!

Restaurant-meny
Take Away & Levering

Restauranten har åpent hver dag, bortsett fra juleaften. Du kan også få maten som take away eller levert hjem, om du bor i Arendalsområdet. I vinteren/våren 2021 har vi hjemlevering hver dag!

Bestill på telefon 40033388.

Perfekt til

Lunsj

Lyst på en Sandwich, Salat eller noe annet godt til lunch? Da er Castelle stedet for deg. Vi har et godt utvalg av lunsjretter, som du kan nyte med utsikt til livet på Langbryggen.

En saftig

Burger

På Castelle kverner kokkene selv kjøttet, som brukes i burgerne her på huset. Vi tilsetter bare litt salt og pepper for smakens skyld, og «thats it»! Burgeren serveres medium stekt. Vel bekomme!

En fantastisk

Hovedrett

Gode biffer av indrefilet, Castelles kjente langtidsstekte spareribs med tilbehør, eller den populære fiskesuppe? På menyen finner du noe for enhver smak!

En smaksfull

Italiener

Pizza & Pasta er godt til både lunsj og middag, og på Castelle er faktisk Chicken Murphy en av de mest populære retter på hele menyen. Prøv den, eller en av de andre gode italienske retter!

En søt

Dessert

En god middag avsluttes med en smakfull dessert, og på Castelle har vi et godt utvalg av søte fristelser. Kanskje du bare vil nyte dessert på Langbryggen? Vel bekomme!

I was happy to find a vegan avocado sandwich on the menu! It came open-faced with a steak knife ... perfect! Healthy and delicious 🙂 Sit on the patio if it's sunny and warm 😉 Good service and good food.

Veda R. (Tripadvisor)

Her får du den beste maten, service og bare hyggelige mennesker, som gjør alt mulig for deg. Anbefales på det sterkeste

Arne P. (Facebook)

Var turen innom lørdag for middag og en forretningprat. God service, nydelig mat og drikke. Ligger flott til på langbrygga og store deler av ukedagene er det fullt her. Bredt utvalg av øl og annen drikke. Passer godt for forretningsmenn, familie, venner og bekjente.

Stian D. (Tripadvisor)
Merethe 500x542

Privatarrangement

Skal du arrangere Bursdag, Konfirmasjon, Kickoff, Julebord eller et annet privatarrangement? Da kan du reservere deler av, eller hele Castelle!

Vi stiller med personal, vakthold, dj og/eller livemusikk, hvis dette er noe dere ønsker. Castelles quizmaster kan lage quiz for dere, våre bartendere stiller gjerne med cocktailkurs

— Bare fantasien setter grenser!

Kontakt oss gjerne på:
Mail: sigmund@castelle.no
Mobil: 90637288

Carousel - filet

Sorry, the comment form is closed at this time.